Welkom

Welkom op de site van de dienst orthopedie van het AZ Oudenaarde.

De bedoeling van deze site bestaat erin om op een eenvoudige en begrijpelijke wijze algemene informatie te verstrekken die u op uw eigen tempo en op basis van uw persoonlijke interesses kan raadplegen.

Chirurgen en specialisatie :

In de associatie orthopedie zijn drie orthopedisch chirurgen actief met elk een eigen specialisatie. (subspecialisatie)

Dat wil zeggen dat elk lid van onze associatie bijzondere kwalificaties en ervaring heeft verworven binnen één of meerdere onderdelen van de orthopedische heelkunde. Deze subspecialisatie garandeert dat de laatste nieuwe technieken en de recentste evoluties in de behandelingsmethodes voor bepaalde aandoeningen op de voet worden gevolgd.

U kan op onze dienst terecht voor de behandeling van heup-, schouder-, hand-, knie-, voet-, nek-, en rugproblemen.

 U kan, voor om het even welk orthopedisch probleem, een afspraak maken bij de arts van uw keuze die u, ingeval een operatieve ingreep nodig blijkt,  verwijst naar de collega met de meest gespecialiseerde kwalificaties. Na de operatie kan u verder op controle gaan bij de arts van uw keuze.

Het spreekt voor zich dat het onmogelijk is om op deze site alle aandoeningen, behandelingsmethoden en mogelijke oplossingen voor een specifiek probleem uiteen te zetten.

In dat opzicht zal deze site zeker onvolledig zijn en kan deze nooit een raadpleging vervangen. Wij raden u dan ook aan ons te consulteren wanneer u specifieke vragen of medische klachten hebt.

Artsen :

   
  Powered By Step'in    
Sites partenaires